14.7.2014 - Ltkbilina

Tenisový klub Bílina
Přejít na obsah
Příměstské kempy > 2014

14.7.-18.7.2014 proběhl již druhý kemp


Máme úspěšně za sebou i druhý tenisový kemp. Počasí bylo opět skvělé takže nám nic nebránilo v trénování a užívání si. Tenisový trénink probíhal dvoufázově a byl doplněný kondicí. Děti měly k dispozici celodenní pitný režim, oběd, svačiny, mezi kterými nechyběly výtečné domácí výtvory našich maminek. Jelikož byly teploty až nadprůměrné, tak jsme ve středu, čtvrtek i pátek navštívili koupaliště Kyselka a pořádně si zařádili.

Ve středu jsme měli malou oslavu velkých narozenin, pač naší nejmladší účastnici Petrušce Koudelkové bylo krásných pět let. Nechyběl dort, svíčky, dárečky, přípitek, hobl a gratulace ke kulatinám.

V pátek si větší děti zahrály turnájek a menší soutěžily v atleticko-tenisovém pětiboji. Na čtvrtou hodinu byli opět pozváni rodiče dětí ve sportovním, pro které jsem si připravila soutěže proti vlastním dětem. Tuto sportovně zábavnou část jsme ukončili válkou, rodiče versus děti a musím konstatovat, že mě nasazení rodičů opravdu překvapilo :) Za přístup a podaný výkon byli rodiče odměněni ochutnávkou domácích uzenin z udírny paní Podolanové.

Následovalo vyhlášení kempu a pokračovali jsme opékáním buřtů a volnou zábavu.

počítadlo.abz.cz
Ústecký kraj
Návrat na obsah